26
Gepostet von Ulrich Nägele an 26.08.2016 12:50
Date 2016-08-25 14:45:29

Module Type ID Notes
econda Analytics new MON-4649 rework on segment service
econda Analytics fix BUGS-2186 use contrast color for datalabels only in treemap charts
econda Analytics fix BUGS-2204  changed wording
econda Analytics fix BUGS-2210 in rare cases some reports could not be saved
econda Analytics new MON-4725 new implementation for user analysis
econda Analytics fix BUGS-2175 fixed problem with loading of custom reports
econda Analytics fix BUGS-2183 fixed login in  Multiaccount-Admin-Role

Softwareupdates werden bei econda als Rolling-Update eingespielt. D.h. Sie sehen Änderungen erst nachdem Sie Sich in der Oberfläche Ihres econda Produktes abgemeldet und wieder angemeldet haben.